Οι ηλεκτροϋδραυλικές ράμπες γεφυρώνουν το κενό μεταξύ του δαπέδου και του πατώματος του φορτηγού επιτρέποντας την ασφαλή φορτοεκφόρτωση. Όταν ανυψώνεται η ράμπα, το χείλος της ράμπας τοποθετείται στο μέρος του φορτηγού όπου υπάρχει φορτίο και ακολουθεί την πάνω-κάτω κίνηση του φορτηγού κατά την διάρκεια της φορτοεκφόρτωσης.

Η εταιρεία μας διαθέτει ράμπες φορτοεκφόρτωσης από τους πλέον αξιόπιστους ευρωπαϊκούς οίκους με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ποιότητας και ασφαλούς λειτουργίας. Η κατασκευή τους είναι στιβαρή και ο σχεδιασμός τους λειτουργικός, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για τις διαδικασίες logistics.

logistics_partners_
kopron-leveller

Χαρακτηριστικά-προδιαγραφές

  • Το δάπεδο της ράμπας είναι αντιολισθητικό και αποτελείται από φύλλο χάλυβα πάχους 6mm (ή αλουμίνιο) (+ 2mm πάχος των αντιολισθητικών ραβδώσεων) και χαλύβδινα ενισχυτικά προφίλ σχήματος L τοποθετημένα σε πυκνή διάταξη.
  • Το αρθρωτό χείλος της ράμπας έχει μήκος 370mm-400mm (ανάλογα με τον κατασκευαστή και τον τύπο) και αποτελείται από χάλυβα πάχους 12 mm (ή αλουμίνιο) με αντιολισθητική επιφάνεια και ενισχύσεις στο κάτω μέρος. Διατίθενται και με τηλεσκοπικό χείλος.
  • Τα υδραυλικά έμβολα της ράμπας είναι χρωμιωμένα. Το έμβολο που ανυψώνει τη ράμπα βρίσκεται σε κύλινδρο διαμέτρου 70mm και το έμβολο που κινεί το χείλος της ράμπας σε κύλινδρο διαμέτρου 40 mm.
  • Διαθέτουν πίνακα ελέγχου με διάφορες λειτουργίες με διακόπτη STOP έκτακτης ανάγκης. Επίσης, εκτός από τις βαλβίδες που ελέγχουν τα υδραυλικά, υπάρχει και επιπλέον βαλβίδα ασφαλείας η οποία ακινητοποιεί και ασφαλίζει την ράμπα σε περίπτωση ακούσιας κίνησης του φορτηγού.
  • Διαθέτουν πλαϊνά προστατευτικά για την αποφυγή ατυχημάτων.
  • Είναι πιστοποιημένες για μεγάλα δυναμικά/στατικά φορτία. Ονομαστικό φορτίο/φέρουσα ικανότητα 6000Kg (κατά το πρότυπο EN 1398)
  • Διατίθενται σε διαστάσεις (ανάλογα με τον κατασκευαστή και τον τύπο): W 2000mm-2400mm X L 2000-3000mm. Το ύψος είναι 550mm-745mm.
tm_pedane
pdf-icon
PDF

Kopron KRL-I / KRA-I

View