Χαρακτηριστικό του υψηλού βαθμού ασφαλείας των μονοκόμματων γκαραζοπορτών είναι τα ευέλικτα προστατευτικά καλύμματα πάνω από τους βραχίονες μοχλού και οι πλαστικές ράβδοι μεταξύ φύλλου πόρτας και πλαισίου. Μειώνουν τον κίνδυνο πιασίματος και τραυματισμού. Αυτό το υψηλό πρότυπο ασφαλείας θα το βρείτε μόνο στις μονοκόμματες πόρτες γκαραζ της Hörmann.

Σύστημα ασφαλείας πολλαπλών ελατηρίων

Σε περίπτωση που μετά από πολλά χρόνια κάποιο από τα ελατήρια του βραχίονα μοχλού σπάσει, τα άθικτα ελατήρια προστατεύουν την γκαραζόπορτα. Έτσι η γκαραζόπορτα προστατεύεται αξιόπιστα έναντι πτώσης. Η απόσταση μεταξύ των σπειρών των ελατηρίων είναι τόσο μικρή που προστατεύονται ακόμα και τα δάχτυλα των παιδιών.

Ασφαλές άνοιγμα

Όταν ανοίξει πλήρως, η πόρτα του γκαραζ σταματάει στο στοπ και ακινητοποιείται πλήρως στην κοιλότητα της ράγας του οδηγού.

Απόλυτη σφράγιση

Ο ειδικά διαμορφωμένος βραχίονας μοχλού πιέζει την πόρτα κατά το κλείσιμο καλά πάνω στην κάσα. Έτσι δεν μένει κανένα κενό μεταξύ της γκαραζόπορτας και του πλαισίου. Η πόρτα είναι ερμητικά κλειστή.

Καλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία

Η μοναδική περιστροφική ασφάλεια των μονοκόμματων γκαραζόπορτων της Hörmann στερεώνει τις γωνίες των φύλλων της πόρτας στο πλαίσιο και έτσι κλειδώνει με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια από ό,τι οι συμβατικές κλειδαριές με ράβδο. Το άνοιγμα της γκραζόπορτας με λοστό καθίσταται πρακτικά αδύνατο. Με έναν προαιρετικό πρόσθετο εξοπλισμό που μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα μόνοι σας, η γκαραζόπορτα κλειδώνει και πάνω.