Διαθέσιμα προφίλ

Προφίλ επίπεδης διατομής από διάφανο πολυκαρβονικό (Transpaforza)

Κατασκευασμένο από επαναλαμβανόμενα στοιχεία από ειδικό πολυμερές πλαστικό P.C.P. μεγάλης αντοχής (οι διαστάσεις της βασικής μονάδας είναι: 360 X 80mm), τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με σωλήνες αλουμινίου 16mm, πάχους 2mm. Λόγω της διάφανης υφής του, επιτρέπει την λειτουργία μέσα στο κατάστημα σε συνθήκες φυσικού φωτισμού, αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό. Η θερμομόνωση, αλλά και η ηχομόνωση που προσφέρει είναι καλύτερη των αντίστοιχων μεταλλικών ρολών. Τέλος, η μόνωση του, το καθιστά ιδιαιτέρως ανθεκτικό ενάντια στην φωτιά, και στην επαφή με κάθε είδους χημική ουσία με βάση το χλώριο.

 Σύμφωνο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας - Αντοχή στη φωτιά σύμφωνα με τα γαλλικά standards κλάσης Μ2

Το υλικό κατασκευής του, προσφέρει απεριόριστη αντοχή στην διάβρωση, αφού το πλαστικό δεν οξειδώνεται ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές όπου τα μεταλλικά ρολά έχουν συνήθως περιορισμένη διάρκεια ζωής. Αντίστοιχα, προστατεύει σε ποσοστό 100% από την βλαβερή UV ακτινοβολία του ήλιου, που έχει σαν αποτέλεσμα, τις περισσότερες φορές να ξεθωριάζουν τα εκθέματα στις βιτρίνες των καταστημάτων. Σε σύγκριση με τα διάτρητα ή δικτυωτά ρολά, παρέχουν προστασία από νερό, αέρα και σκόνη. Κατάλληλο για όλους τους τύπους και τις διαστάσεις καταστημάτων, καθώς οι εσωτερικές αλουμινένιες δοκοί εξασφαλίζουν πρωτόγνωρα επίπεδα ακαμψίας και αντοχής. Εξίσου σημαντική είναι και η δυνατότητά του να συνδυάζεται με προφίλ ρολών κλειστού τύπου ώστε να προσαρμόζεται το επιθυμητό επίπεδο διαφάνειας.

Transparent_profile
Transparent

Προφίλ κοίλης ή επίπεδης διατομής από διάτρητη γαλβανισμένη λαμαρίνα (L80D, L110D)

Τα προφίλ των ρολών ανοικτού τύπου με διάτρηση είναι επίπεδης ή κοίλης διατομής και η επιλογή της εξαρτάται από το αισθητικό αποτέλεσμα και το επίπεδο αντοχής που επιθυμείτε. Γενικά, τα προφίλ κοίλης διατομής προσδίδουν μεγαλύτερη στιβαρότητα και αντοχή, αλλά έχουν υψηλότερο κόστος.

  • Το διάτρητο προφίλ L80D κατασκευάζεται από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα κοίλης διατομής πάχους 1mm. Συνδυάζει τη δυνατότητα προβολής του χώρου και τη μέγιστη ασφάλεια. Το συγκεκριμένο προφίλ διατίθεται και για ρολά ασφαλείας μονού τοιχώματος χωρίς την διάτρηση (L80).

 

  • Το διάτρτητο προφίλ L110D κατασκευάζεται από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα επίπεδης διατομής πάχους 0,8- 1mm ώστε να μην παρουσιάζεται μείωση στην αντοχή του λόγω διάτρησης. Συνδυάζει τη δυνατότητα προβολής του χώρου και τη μέγιστη ασφάλεια.To best seller των ρολών, με μικρό κόστος και υψηλή ποιότητα. Και αυτό το προφίλ διατίθεται χωρίς διάτρηση για ρολά ασφαλείας μονού τοιχώματος (L110).
L80D
L80D-1
L110D
L110_Dspecs

Δικτυωτά ρολά από γαλβανισμένo χάλυβα σε 3 διαστάσεις (Μικρό-μεσαίο-μεγάλο μάτι)

Τα δικτυωτά ρολά ασφαλείας είναι κατάλληλα για καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους. Προσφέρουν την ασφάλεια που χρειάζεστε και παράλληλα το μέγιστο δυνατό φωτισμό και αερισμό. Κατασκευάζονται από μασίφ βέργες γαλβανισμένου σιδήρου διαμέτρου 8mm διαμορφωμένες σε υδραυλική πρέσα, οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους με ισχυρά δεματικά από γαλβανισμένο χάλυβα δημιουργώντας διάφορα ανοίγματα (μάτια) . Τα δικτυωτά ρολά διατίθενται σε 3 τύπους: “Μεγαλό Μάτι”, “Μεσαίο Μάτι” και “Μικρό Μάτι”. Η αντοχή του ρολού αυξάνεται από το “Μεγάλο Μάτι” προς το “Μικρό Μάτι”.

Μικρό μάτι: Η πυκνότερη διάταξη με διαστάσεις «ματιού» 70mmX55mm.
Ο τύπος αυτός ρολού χρησιμοποιείται κυρίως για να προστατεύει καταστήματα και εμπορικά κέντρα , τα οποία εκθέτουν μικρού μεγέθους εμπόρευμα πίσω από το ρολό.
Το δικτυωτό ρολό μικρό μάτι προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφαλείας και μικρότερο ποσοστό διαφάνειας.

Μεσαίο μάτι: Αραιότερη διάταξη με διαστάσεις «ματιού» 90mm x 130mm
Αυτός ο τύπος ρολού έχει ενδιάμεσες διαστάσεις προκειμένου να προσφέρεται μεγάλη διαφάνεια και υψηλό επίπεδο ασφαλείας.

Μεγάλο μάτι: Η πιο αραιή διάταξη με διαστάσεις «ματιού» 170mm X 115 mm
Αυτός ο τύπος ρολού χρησιμοποιείται κυρίως για να προστατέψει τις βιτρίνες καταστημάτων και εμπορικών κέντρων , τα οποία εκθέτουν μεγάλου μεγέθους εμπόρευμα πίσω από το ρολό.
Το επίπεδο ασφαλείας είναι μικρότερο συγκριτικά με τους πυκνότερους τύπους δικτυωτών ρολών, αλλά το ποσοστό διαφάνειας που προσφέρει είναι το μέγιστο

Small_eyeMiddle_eyeBig_eye
SmallEyespecMediumEyespecBigEyespec